nederlands

Nieuw: FCG Stats Toolbar


Nieuwsbericht van zondag, 15 november 2009

Vandaag is FCGStats.nl aangepast, een van de aanpassingen is het toevoegen van een "toolbar" op de index pagina. In deze toolbar zijn directe links geplaats naar functionaliteiten en diensten van FCGStats.nl die niet direct in het oog springen. Zo zijn wij al een tijdje op Twitter te vinden en is er ook een speelkalender beschikbaar.

  • Op Twitter verschijnen er al enige tijd zogenaamde tweets van onze hand. Vrijwel dagelijks wordt gemeld welke (oud-)speler of (oud-)trainer jarig is en wat de historie van die dag is. Alles voorzien van relevante informatie en links naar FCGStats.nl. Ook tweets van meer persoonlijker aard passeren zo nu en dan de revue. Klik op de twitter afbeelding in de toolbar, of volg deze link om naar FCGStats.nl op Twitter te gaan.
  • Door diverse aanbieders wordt er al een speelkalender aangeboden. Dat heeft ons er niet van weerhouden om ook een speelkalender aan te bieden. Deze speelkalender bevat alle gespeelde wedstrijden van dit seizoen en natuurlijk ook alle nog te spelen wedstrijden. Dit aangevuld met van belangzijnde informatie en directe links naar de historie gegevens. Deze speelkalender kan bijvoorbeeld in Microsoft Outlook ingelezen worden. Ook kan de URL rechtstreeks ingelezen worden door Google Agenda, je iPhone applicatie of de agenda van welke smartphone dan ook. Klik op de kalender afbeelding om het bestand te downloaden. Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding om de bestandslocatie te kopieren en deze in je favoriete online applicatie in te lezen.
  • Een RSS feed bezit FCGStats.nl al veel langer, maar deze zat altijd een beetje verstopt onder aan de pagina. Nu is deze een stuk zichtbaarder en dus toegankelijker. De inhoud is hetzelfde, gegevens van de laatste 10 gespeelde wedstrijden maar nu aangevuld met de laatste 10 nieuwsberichten van FCGStats.nl. Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding om de bestandslocatie te kopieren en deze in je favoriete RSS applicatie in te lezen.
  • Daarnaast is er nog een snelkoppeling opgenomen naar het contactformulier. Deze is ook via het menu te bereiken maar springt nu wat beter in het oog.

Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn omtrent het gebruik van de aangeboden diensten dan kan er altijd via het contactformulier contact opgenomen worden.

Laurens